Brendan Allen szubolta Paul Craiget, kikiáltotta magát a világ legjobbjának - UFC Vegas 82 összefoglaló
MMA

Brendan Allen szubolta Paul Craiget, kikiáltotta magát a világ legjobbjának - UFC Vegas 82 összefoglaló


Hajnalban csapott össze a UFC Vegas 82 gálán két középsúlyú top contender, Brendan Allen és Paul Craig.

Mindketten nagy reményekkel vágtak neki a küzdelemnek, Craig legutóbb nagy győzelmet aratott Bruno Silva ellen, előtte azonban két mérkőzéses vereségszériában volt. Brendan ötöt nyert zsinórban a mérkőzésükig, és immár hat meccses nyerőszériában van.

Allen (22-5) most is remek teljesítményt nyújtott, a harmadikban a földre küldte Pault egy tanítanivaló test-fej kombóval. Ez után a talajon könnyedén szubolta a skótot.Brendan úgy gondolja, ő a legjobb a világon, és kihívta Robert Whittakert, Jared Cannoniert, valamint Khamzat Chimaevet is.
„Kiállok bárkivel, akit a UFC elém rak. Én vagyok a legjobb a világon. Whittaker, Cannonier, Cumshot [vagyis Chimaev, gúnynéven – a szerk], az elsőszámú kiemeltet szeretném, én vagyok a legjobb a világon. Ha máshogy gondolod, mutasd meg, ne mondd" – üzente Allen, a kislányával a karjában.


Amanda Ribas óriási KO-ja


A gálán óriási comeback-et és egy még nagyobb kiütést mutatott be Amanda Ribas. A brazil, miután elég nagy verést kapott két meneten keresztül Luana Pinheirotól, a harmadik menetben olyan volt, mintha egy teljesen más fightert láttunk volna. Ribas EZT tette a már-már a győzelmét ünneplő fighterrel:


Early vagy sem? Ez itt a kérdés!


Csakúgy, mint a Procházka vs. Pereirán, ezen a gálán is volt egy vitás bírói döntés.

Trey Ogden és Nikolas Motta mérkőzéséről van szó, mutatjuk először az ominózus jelenetet:Beltran arra kérte a földön egy submissiön-gyanús pozícióban fekvő Nikolas Mottát, hogy jelezze neki, hogy rendben van. Mivel ez a harmadik felszólításra sem történt meg, sem verbálisan, sem non-verbálisan, Mike Beltran azt hitte, ez azt jelenti, hogy Trey már nincs az eszméleténél, ezért szétválaszotta őket és lefújta a bunyót. Trey azonban tiszta volt, és azonnal felpattant, hogy tiltakozzon.

A UFC végül úgy döntött, hogy Beltran hibázott, tehát korai volt a megállítás, ezért no contest lett a végeredmény.

Ogden ráadásul 20-18-ra vezetett a megállításig a pontozólapokon, tehát ő nyert volna, ha nem állítják le a bunyót.Remek kis gála volt ez, ami megint jól mutatja azt, hogy nemcsak a nagy nevekkel telepakolt számozott gálákat kell nézni, hanem ezeket a kicsiket is. Az öt főkártyás mérkőzésből mindössze egy ment végig, a Michael Morales vs Jake Matthews.

A UFC két legkevésbé félelmetes kinézetű harcosa, Chase Hooper és Jordan Leavitt összecsapását Hooper nyerte meg submissiönnel:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá