Brékó! Végre bejelentették Leon Edwards címmeccsét Usman ellen!
MMA

Brékó! Végre bejelentették Leon Edwards címmeccsét Usman ellen!


Egy UFC címmérkőzésért általában nagyon meg kell küzdeni, nem adják ingyen. De van, aki könnyebban kapja meg, mint mások.

McGregornak például 6 mérkőzést kellett megnyernie hozzá, Charles Oliveirának viszont csak 8 meccs után voltak hajlandóak végre valahára bajnoki meccset adni (tudott is élni a lehetőséggel).

Mindenféle túlzás nélkül mondhatjuk, Leon Edwards-nál jobban SENKI sem érdemel címmérkőzést jelenleg a UFC-ben, hiszen a jamaikai 10, azaz tíz meccs óta veretlen (igen, statisztika nácik, igazatok van, ebbe benne van egy no contest is Belal Muhammad ellen, ami nem számít győzelemnek, de azon a meccsen is magasan vezetett Leon).

A menetelése alatt ráadásul nagy neveket is legyőzött, úgy mint: Nate Diaz, Donald Cerrone, Rafael dos Anjos, és még sorolhatnánk. December 11-ére volt betervezve egy mérkőzés neki Jorge Masvidal ellen, ami ismét nem lett volna title fight, azonban "Gamebred" sérülésre hivatkozva lemondta a meccset.

Most jött a hír, hogy Edwards emiatt megkapja a jól kiérdemelt címmeccsét, Ariel Helwani jelentése szerint a UFC jelen pillanatokban is azon dolgozik, hogy összehozza a meccset Leon és a címvédő bajnok, Kamaru Usman között.

Az összecsapást március-április tájékán kaphatjuk meg, ha minden jól megy.

Usman pont nemrég védett címet aki 19 mérkőzés óta nem tudott megverni senki. Egyetlen árva veresége még karrierje elejétől származik, némi jóindulattal mondhatnánk, hogy az nem számít, mert akkor még messze volt a csúcsformájától, meg a bajnoki szinttől is, tanulgatott még csak.

Ez egy über brutál jó meccs lesz. Már csak az a kérdés,

ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá