Brékó! Nate Diaz visszatér, méghozzá Leon Edwards ellen!
MMA

Brékó! Nate Diaz visszatér, méghozzá Leon Edwards ellen!


Izgalmas csata vár ránk a UFC 262: Oliveira vs Chanlder-en. Ezen a számozott gálán tér vissza Nate Diaz, ellenfele pedig Len Edwards lesz.

Nagyon nem láttuk jönni ezt a párosítást, de nagyon örülünk is neki egyben. Eddig nem nagyon volt közös pont a két fighter között, most hozza őket össze a sors keze először.

Nate legutóbb Jorge Masvidal-lal bunyózott a BMF övért, orvos vetett véget a találkozónak a nagyon csúnyán felszakadt szemöldöke miatt.

Leon eredetileg Khamzat Chimaev-vel bunyózott volna már tavaly, a meccset le kellett mondani Khamzat elhúzódó covidja miatt, így a brit mással, Belal Muhammad-dal mérkőzött. A meccset nyerte volna simán, de véletlen belenyúlt az amcsi szemébe, olyan csúnyán, hogy az orvosok nem engedték tovább a meccset.

Ez lesz a gála főmeccse, 5 menetesre tervezik.

Ja, és még egy fontos infó: a meccset május 15-én rendezik meg.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá