Brékó: Fabricio Werdum megbukott egy doppingteszten
MMA

Brékó: Fabricio Werdum megbukott egy doppingteszten


A nap jó híreként írtuk meg, hogy Fabricio Werdum főmeccsen mérheti össze erejét Alexey Oleynik-kel, és nem kellett hozzá 24 óra, hogy a hír semmissé váljon. A brazil ugyanis elbukott egy áprilisi doppingtesztet.

A részletek: a 40 éves MMA-legendától április 25-én váratlanul vért és vizeletet vettek az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) munkatársai, és most derült ki, hogy a minta pozitív volt. Nem tudni, mivel bukott meg a brazil, de több mint valószínű, hogy emiatt már megint újra kell szervezni egy UFC gála főmeccsét, Oleynik Moszkvában fogadta volna Vai Cavalo-t.

 

Ali Abdel-Aziz, Werdum menedzsere azt mondta, szerinte "minden rendben lesz", mert Werdum "nem nyúlt illegális szerekhez", és téves riasztásról van szó, és már "dolgoznak az ügy megoldásán".

Fedor Emelianenko legyőzője idén márciusban meccselt Alexander Volkovval, akitől a negyedik menetben kapott ki TKO-val, előtte pedig Marcin Tybura ellen vívott egy feledhető győzelmet.

Tudomásunk szerint ez az első doppingbotránya Werdumnak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá