Brékó: bejelentették a Jorge Masvidal vs. Colby Covington-t!
MMA

Brékó: bejelentették a Jorge Masvidal vs. Colby Covington-t!


Jorge Masvidal és Colby Covington egy időben jó barátok voltak. Együtt edzettek és együtt is laktak – aztán megromlott a viszonyuk, barátokból esküdt ellenségek lettek. Colby emiatt otthagyta az ATT-t (American Top Team), és a közösségi médiában elég gyakran összekaptak.

A ketrecben rendezhetik a nézeteltéréseiket egy váltósúlyú főmeccsen, március 5-én.

Érdekes, hogy mindketten ugyanattól az embertől kaptak ki legutóbb, Kamaru Usmantól, a váltósúlyú bajnoktól. A nigériai ráadásul már kétszer is megverte mindkettejüket, amivel bebiztosította magát a P4P legjobb harcosok listájának csúcsán és GOAT-jelölt lett belőle.

Ez azonban most nem Usmanról és nem is a bajnoki címről szól – Masvidalt 3, Colbyt 2 éve nem láttuk más ellen küzdeni.

Egy rendkívül jónak ígérkező indulatmeccsnek lehetünk majd a fül-és szemtanúi, már a mérkőzést megelőző sajtóesemény is irtózatosan várós, mivel egyiknek jobb a dumája, mint a másiknak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá