Bréking: Borics Ádám vs. James Gallagher a Bellator 196 főmeccsén
MMA

Bréking: Borics Ádám vs. James Gallagher a Bellator 196 főmeccsén


Tele lesz Pest részeg ír Gallagher/Conor fanokkal, de mindenki Boricsért fog szorítani.

Beszartok: Borics Ádám főmeccset kapott. A budapesti Bellator 196-on, április 6-án csap össze az ír Gallagher-rel.

Ádámot utoljára a budapesti Bellator gálán láthattuk (meg itt, újonnan) tavaly, amikor hazai közönség előtt elcsipázta a veretlenségére törő, nem kicsit beképzelt amerikai Anthony Taylort

James-ről az kell tudni, hogy nagy spanok Conor McGregorral, mindketten az SBG Ireland csapatában edzenek, és ismerve azt hogy Conor mennyire törődik a csapattársaival, biztosra veszem, hogy a UFC könnyűsúlyú bajnoka is ellátogat a rendezvényre – de ez nem hivatalos információ, ne vegyétek készpénznek.Gallagher nemrég térdsérülést szenvedett, le is kellett mondani a meccsét a Bellator 187-ről, ami főmeccs lett volna. Előbb azt mondtam, hogy Conor valószínűleg kint lesz Gallagher meccsén, de lehet, hogy ezt vissza kell szívnom, ugyanis pont ezen a Bellator 187-en okozott az ír szupersztár világraszóló botrányt a viselkedésével. James egyébként szintén veretlen, de szerencsére csak egy meccsel van több tapasztalata, mint Ádámnak: 7-0.

A meccset Amerikában is nézik majd, ott a Paramount Network műsorán lesz látható Ádámék bunyója, de ezt a meccset a világ összes táján figyelni fogják majd.


Szólj hozzá