Breaking: offolták Dustin Poirier és Tony Ferguson meccsét
MMA

Breaking: offolták Dustin Poirier és Tony Ferguson meccsét


Október 24-ére tervezték az év hátralévő részének egyik legvárósabb mérkőzését, Dustin Poirier és Tony Ferguson összecsapását. Bár a bejelentése nem volt hivatalos még, mindegyik fél jelezte, hogy igényt tartana az opcióra.

Most mondta el Dustin Poirier az ESPN-nek, hogy mivel nem tudtak megegyezni a piszkos anyagiakról a UFC-vel, ezért nem bunyózik októberben Tonyval.

Bár nem fogalmazta ezt így meg konkrétan, de szinte csak sül a Gyémánt szavaiból, hogy kevesellte azt az összeget, amit a UFC akart adni neki ezért a bunyóért:
“Kompenzálniuk kell, ha össze szeretnék hozni ezt a meccset. Ez ilyen egyszerű. Én a bunyóból élek, és a fizunak megfelelőnek kell lennie.”

Ferguson májusban szenvedte el első vereségét 8 éven belül, amikor bevállalta a Justin Gaethje elleni meccset ahelyett, hogy megvárta volna, amíg harcolhat Khabib Nurmagomedovval. Óriási hiba volt, hiszen az ölében volt a címmeccs. Mivel kikapott Justintól, ezért újra egy lépést tett hátra a ranglétrán, és ezt a kis bakit ki kell javítania egy győztes meccsel.

Nem tudni, mit tervez neki – és Poiriernek – a UFC ezek után.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá