Breaking: MVP végre címmérkőzést kapott a Bellatorban!
MMA

Breaking: MVP végre címmérkőzést kapott a Bellatorban!


Michael "Venom" Page a bellator egyik, ha nem a legnagyobb sztárja. A srác olyan kemény, hogy már volt olyan ellenfele, aki a mérkőzés közepén megadta magát, csak hogy ne verje meg még jobban.

Olyan villámgyors, hogy élőben nézve szinte nem is lehet felfogni, mit csinál, csak azt látod, hogy egyszercsak az ellenfele a földre rogy valamiért... Sokszor csak a lassításokból derül ki, mi is történt valójában.A parádés, 20-1-es mérleggel rendelkező KO-bűvész mindössze 5-ször bízta eddig a pontozóbírókra a mérkőzéseit, és egyetlen vereségét is megtorolta egy vitatható pontozással, de érdekes módon soha nem harcolt még a címért, mindig beérte kevesebbel, lentebb rangsorolt ellenfelekkel.

Ezen a rossz szokásán 2022-ben végre változtat, értesüléseink szerint végre bevállalt egy címmérkőzést a jelenlegi váltósúlyú bajnok, a lélegzetelállító, 26-0-ás mérlegű (csak úgy megjegyezzük, Khabib Nurmagomedov 29-0-lal vonult vissza és MMA GOAT-ként tekintenek rá) Yaroslav Amosov ellen, aki még csak 28 éves!

A találkozót május 13-án rendezi a Bellator MMA Londonban. Íme a plakát:MVP – aki Növényi Norbi csapattársa a London Shootfighters-nél – azt nyilatkozta, úgy játszik majd a bajnokkal, mint az étellel, nem zavarja tehát, hogy azzal az emberrel készül háborúba menni, akinél jelenleg senki sem rendelkezik nagyobb győzelmi szériával.
"A srác nagyon jó mindenben: striking, földharc, birkózás... Nagyon kevés gyenge pontja van, szinte nincs is. Ettől függetlenül úgy gondolom, még nem találkozott olyan jó állóharcossal, mint én. Én leszek a gyorsabb és az erősebb. Tudom, hogy képes vagyok legyőzni. Láttam a fejemben. Már csak véghez kell vinni, és megmutatni a világnak. Játszani fogok vele, mint az étellel, aztán ki fogom ütni. Így képzelem el a meccset."

Michael sokszor kapta meg azt a kritikát, hogy csak gyengébbek ellen tud teljesíteni. Most minden kétkedője szájára lakatot tesz, ha nyer, de irtó nehéz dolga lesz, hiszen az ukrán sokkal simábban győzte le Limát, mint ő.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá