Breaking: megvan Fedor búcsúmeccse
MMA

Breaking: megvan Fedor búcsúmeccse


Fedor "A Cár" Emelianenko (40-6, 1) egy nehézsúlyú bajnoki címmérkőzést kapott a Bellatortól búcsúajándékként, szóval ha nyer, bajnokként fejezheti be legendás karrierjét.

Ehhez azt a Ryan Badert kell megvernie, akivel korábban egy irtó rövid mérkőzést vívtak, amely során Bader 35 másodperc alatt kiütötte az orosz bunyólegendát, akinek esélye sem volt összekaparnia magát......most viszont lesz esélye visszavágni a Bellator 290-en az amerikainak.

Külön pozitívum, hogy a gálát 12 év után először lehet látni  majd a CBS sportcsatornán, tehát így nagyon sokan fogják nézni.


Mutatjuk a gála plakátját:Emelianenko az utóbbi 5 mérkőzéséből csak ezt a Bader elleni csatát veszítette el, kivégezte Timothy Johnsont, Quinton Jacksont, Chael Sonnent és Frank Mir-t is.

Bader a Bellator egykori dupla súlycsoportos bajnoka, két meccses nyerő szériában van.

Fedor már 46 éves, de ennek ellenére szinte hihetetlen, hogy milyen jó formát tudott nyújtani a ketrecben az elmúlt pár évben. Összehasonlításképp, Georges St-Pierre 36 évesen vonult vissza, Jose Aldo szintén, Donald "Cowboy" Cerrone 39 évesen, Daniel Cormier 41 évesen – csak hogy pár nevet említsünk.

Fedor valóban egy igazi Bunyólegenda.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá