Breaking: Kayla Harrisont leigazolta a UFC, Holly Holm ellen debütálhat!
MMA

Breaking: Kayla Harrisont leigazolta a UFC, Holly Holm ellen debütálhat!


Dana White ismét egy bréking nyúzzal jelentkezett be az Instagramon hajnalban.

A UFC vezérigazgatója bejelentette, hogy Kayla Harrison, a legjobb UFC-n kívüli női MMA fighter csatlakozott a UFC-hez. Dana hírei szerint a kétszeres olimpiai bajnok judós Holly Holm ellen debütálhat, méghozzá a jubileumi gálán, a UFC 300-zon. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana White (@danawhite) által megosztott bejegyzés

Holly Holm vs. Kayla Harrison: április 13-án, a UFC 300 gálán!


Már önmagában az fantasztikus hír, hogy Kaylát leigazolta a UFC, de a promóció még eggyel emelte a tétet, és összerakta az ellenfeleit állandóan lehengerlő, 16-1 mérlegű judóst az ökölvívás Dicsőségcsarnokának egyik tagjával, Holly Holmmal, aki a UFC-ben harmatsúlyú bajnok volt.

A mérkőzés nem Hollynak áll, már csak a kora miatt sem (42 éves, ami már a férfiaknál is túl sok, nemhogy nőknél). Kaylát csak egy ember tudta legyőzni eddig MMA-ban, Larissa Pacheco egyhangú pontozással, ez az egyetlen veresége. A többi mérkőzését mind idő előtt nyerte meg, tehát joggal lehet őt nevezni a női Khabibnak.

A 33 éves Kayla eddig a PFL-ben bunyózott, de a sima mérkőzések helyett inkább a torna formátumban, hiszen ezek megnyerésével egymillió dollárt nyer mindenki súlycsoportonként, az meg nagyon durván megéri. Sűrű izomzatával mindenkin túltesz, talpon maradni szinte lehetetlen ellene a judós múltja miatt.

Ami Hollyt illeti, ő elég jó formában van, legutóbb ugyan legyőzte őt Mayra Bueno Silva, de ebből később NC lett, mivel a brazil elbukott egy doppingtesztet. Előtte az ex-bajnok Yana Santost pontozta ki, Ketlen Vieirától csak egy nagyon szűk pontozással kapott ki, kettővel korábban pedig legyőzte azt a Raquel Penningtont, aki Bueno Silva legyőzésével a múlt hétvégi UFC 297-en harmatsúlyú bajnok lett. Vagyis, az utóbbi öt mérkőzéséből hármat megnyert, volt egy NC-je és egy szűk pontozásos veresége.

Amennyiben Kayla legyőzi Holmot, azzal megvalósulhat egy igazi álommeccs is. Minden idők legjobbja, Amanda Nunes a UFC 297 után ugyanis azt nyilatkozta, hogy még mindig bajnoknak érzi magát és lehet, hogy visszatér.

Szépen alakul a UFC 300, így néz ki a gála jelenleg, és még csak nem is teljes:

Strawweight Zhang Weili (c) vs. Yan Xiaonan [a]
Justin Gaethje (c) vs. Max Holloway [b]
Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan [c]
Jiri Procházka vs. Aleksandar Rakić
Holly Holm vs. Kayla Harrison
Calvin Kattar vs. Aljamain Sterling
Bo Nickal vs. Cody Brundage
Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt
Jim Miller vs. Bobby Green

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá