Breaking: jön Anderson Silva és Chael Sonnen visszavágója, bokszban!

Breaking: jön Anderson Silva és Chael Sonnen visszavágója, bokszban!


Anderson Silva és Chael Sonnen két igazán emlékezetes mérkőzést vívott a UFC-ben, az első mérkőzésük legendásra sikeredett. Ezen Chael hatalmas underdogként a vártnál sokkal jobban megnehezítette a verhetetlennek hitt Silva dolgát, olyannyira, hogy a pontozólapokon még vezetett is.

A bunyót "A Pók" óriási comeback-kel nyerte meg az utolsó, ötödik menetben, szubbal győzte le végül a nagyszájúságát lélegzetelállító teljesítménnyel kiegészítő Chaelt, aki a két év után következő visszavágón a másodikban kikapott tőle TKO-val.

A páros első bunyóját hamarosan beiktatják a UFC Dicsőségcsarnokba, ezt a hírt két hete jelentett be a UFC az egyik gálán.

Most pedig az MMAJunkie jelenti, hogy a legendás páros bokszmérkőzést vív egymással június 15-én, Brazíliában.Ez lesz Sonnen első bokszmeccse (Silvának már az ötödik), "Az Amerikai Gengszter" egy hajszál híján napra pontosan nem kevesebb, mint öt év kihagyást követően tér vissza a küzdőtérre. 

Mialatt mindenki Sonnen bácsikája a jól megérdemelt nyugdíjas éveit töltögette YouTube videók készítésével és elemzőként folytatott tevékenységével, Silva aktív volt, négy mérkőzést is bevállalt, köztük hármat bokszban. Őt legutóbb 2022 októberében láthattuk, Jake Paultól kapott ki akkor, mint minden más MMA-s.

Ez lesz Anderson karrierjének legutolsó mérkőzése, és valószínűleg Sonnené is. A brazil 49 éves, az amerikai pedig 47.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá