Breaking: Fury sérülés miatt lemondta az Usyk elleni bunyót!

Breaking: Fury sérülés miatt lemondta az Usyk elleni bunyót!


Offolva van az elmúlt idők egyik legjobban várt bokszmérkőzése.

Tyson Fury sajnálatos módon akkorát kapott sparring közben valakitől, hogy hatalmas vágás nyílt a szemöldöke alatt, és emiatt le kellett mondania a február 17-ére kitűzött bombameccset.

A WBC nehézsúlyú bajnoka szemöldökét azonnal össze kellett varrni.Fury azt nyilatkozta, rettenetesen sajnálja a történteket, mert sokat készült a meccsre, és remek formában van. Elnézést kért mindenkitől és megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy a meccsnek minél előbb legyen egy újabb kitűzött időpontja.

Az Instagramon azt írta, az ellen nem tehet semmit, hogy lesérült, de azt tudja, hogy Usyk bajban volt ellene. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tyson Fury (@tysonfury) által megosztott bejegyzés


A találkozót természetesen megtartják, de át kell szervezni egy későbbi időpontra.

Ez már a második alkalom, el kell halasztani a bunyót. A címegyesítő összecsapást eredetileg december 23-ára tervezték, mert Furyék úgy hitték, simán le fogják verni Francis Ngannout. Enyhén szólva máshogy alakultak a dolgok, Fury elszenvedett egy csúnya leütést Francistől és sokak szerint el is veszítette a mérkőzést, így többet kellett pihennie utána.

UPDATE: Előkerült egy videó arról, hogyan sérült le Tyson Fury


Mint kiderült, A Cigánykirály nem felelőtlenül, azaz fejvédő nélkül sparringolt két héttel a bunyó előtt, hanem fejvédővel, de sajnos még ez sem védte meg:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá