Breaking: Fábián Melinda hétfő éjjel bunyózik a Karate Combat-ban!

Breaking: Fábián Melinda hétfő éjjel bunyózik a Karate Combat-ban!


Már-már lassan megszokhattuk, hogy hétfőn, hajnali 1 órakor jön a Karate Combat (KC) legújabb adása a YouTube-on. És lassan az is mindennapos, hogy magyar résztvevője is van a sorozatnak.

Ezúttal nem más, mint Fábián Melinda léphet be a KC küzdőterére, akit jól ismerünk, hiszen fekete öves kempo mester, és a UFC-ben is volt már pár bunyója.Az MMA-s kiválóság legutóbb Győrben harcolt a Cage Fighting Komarno 7 eseményen, és fényes győzelmet aratott Karla Benitez ellen, kiütötte a harmadik menet utolsó másodpercében egy szép fejrúgással.

Melinda ellenfele a brazil Ana "Skywalker" Luiza lesz, aki egyszer már szerepelt a KC-ben, és ki is kapott kiütéssel. A KC weboldala, a karate.com leírása alapján egy nagyon komoly karatésról van szó, aki Brazíliában az "egyik legjobbnak számít", a csapatával több bajnokságot is megnyert már és bejutott az olimpiai keretbe is.A gála főmeccsén szerepel Bruno Assis, akinek a neve azért lehet ismerős, mert egy nagy csatában legyőzte Horváth Gergőt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá