BREAKING: Elmarad Borics Ádám hajnali meccse!

BREAKING: Elmarad Borics Ádám hajnali meccse!


Na b*$@#@ meg.

Szomorú hír jött messzi földről. Borics Ádám ellenfele, Jay Jay Wilson sajnálatos módon súlyt tévesztett.

Iszonyatosan nagy égés ez Wilsonnak, hiszen ez a meccs a Bellator gáláján ak előmeccse, azaz co-main eventje lett volna, és annak a vezetőség sem örül, hogy egy ilyen fontos bunyó elmarad.

Mivel a mérkőzést 1 nap múlva rendezik, ennyi idő alatt lehetetlen beugróst találni, ezért elmarad a mérkőzés.

Ez volt Jay Jay eddigi legnagyobb súlytévesztése, több mint 4 fonttal volt nehezebb a kelleténél, ami majdnem 2 kilót jelent, ráadásul ez volt a harmadik ilyen bakija 4 mérkőzés alatt.

Biztosra vehetjük, hogy ezek után soha többé nem engedik pehelysúlyban mérkőzni a veretlen harcost, át kell váltania könnyűsúlyra, ami azt is vonja maga után, hogy Ádámmal nem harcolhat, nem rendezik meg másodjára is ezt a mérkőzést.

A magyar fighter szokásához híven profin hozta a súlyát, így nekik kifizetik a show money-ját, ami a töredéke annak, amit a győzelemért kapott volna. Sajnos még egy szempontból rossz hír ez, ugyanis így tolódik az a bizonyos címmérkőzése.

De ami késik, nem múlik!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá