Breaking: Charles Oliveira összecsap Tony Ferguson-nal!
MMA

Breaking: Charles Oliveira összecsap Tony Ferguson-nal!


A brazil Charles Oliveira 7 meccset nyert egyhuzamban, mindet idő előtti finissel, legutóbb Kevin Lee-t is mattolta, a hivatalos ranglista 6. helyére repítve fel magát. Mit kapott cserébe ezek után a UFC-től? Egy nagyon jó bunyóst ugyan, de olyat, aki a közelében sincs a top 5-nek.

Bár Charles jobb híján eleinte belement az üzletbe, később meggondolta magát, és lemondta a találkozót.

Rengeteget könyörögtünk az égieknek (és nem csak mi) azért, hogy "Da Bronx" végre olyan ellenfelet kapjon, amit ennyi év küzdelem és megnyert meccs után megérdemel.

És most végre meg is kapta.

Méghozzá nem más, mint Tony Ferguson (3. kiemelt) személyében. "El Cucuy" nemrég megsemmisítő vereséget szenvedett Justin Gaethje-től, előtte azonban 12 meccses nyereségszériában volt. Ferguson maga is sokat várakozott egy ellenfélre, egy Michael Chandler elleni bunyó került szóba (Oliveira jó pipa is lett, hogy a ex-Bellator bunyóst miért értékeli jobban a UFC, mint őt), de ez nem jött össze.Az Oliveira-Ferguson álommeccset december 12-én a UFC 256-on rendezik meg.

Alig várjuk!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá