BREAKING: Alex Pereira címmeccset kapott Israel Adesanya ellen!!!

BREAKING: Alex Pereira címmeccset kapott Israel Adesanya ellen!!!


Bombasztikus hírre leltünk a nagyvilágban így szombat éjjel 2 órakor.

Bejelentették, hogy a UFC középsúlyú bajnoka, Israel Adesanya ellen harcolhat az egyetlen ember, aki ki tudta őt ütni, aki nem más, mint Alex Pereira.

A gálát november 12-én rendezik a Madison Square Gardenben, és azt kell mondanunk, hogy ez a meccs így elhappolja az "év legjobban várt mérkőzése" elnevezést a Charles Oliveira vs Islam Makachev elől (legalábbis a mi szemünkben).

Mégpedig azért, mert ez több, mint egy sima MMA fight. Nem "csak" simán két elit harcos összecsapása lesz, akik nem is ismerik egymást.

Nem. Ez a meccs sokkal több ennél.

Fűszerezi egy történet is, mégpedig egy olyan, amit minden UFC rajongó ismer: a két fighter kick-boxban kétszer is összecsapott régebben, és Adesanya mindegyik alkalommal kikapott.

A brazil a visszavágón rádásul kiütötte a nigériait, amire soha nem volt példa sem előtte, sem utána. Útjaik aztán szétváltak, de most megint kereszteződtek, Pereira nemrég csatlakozott a UFC-hez, azzal a nem titkolt céllal, hogy Adesanyával újra összekerüljön és hogy átvegye tőle a bajnoki címet.

Ez nagy valószínűséggel sikerülhet is neki, ami nagy szó lenne, mert Adesanya már réges rég kitisztogatta a középsúlyt, legutóbbi ellenfelét, Jared Cannonier-t is csak azért kapta, mert épp ő volt kéznél. Magyarán, marha jó, hogy végre épkézláb ellenfele akadt, mert már nagyon uncsi arcok kerültek elé.

Az MMA persze teljesen más, mint a kick-box, és igazából mindkét fighter azzal érvelt, hogy itt más, sokkal keményebb kesztyűk vannak, mint a kick-boxban, de ebből a szócsatából Pereira jött ki jobban, hiszen ő volt az, aki a kesztyűjét belerobbantotta a másik arcába.

"Po Atan"-nak mindössze 3 bunyója volt még csak a UFC-ben, és negyedjére már címmérkőzést vívhat. Brock Lesnar óta nem láttunk hasonlót, ő a harmadik UFC-s meccsén vívhatott címmeccset azért, mert előtte híres pankrátor és birkózóbajnok volt. Okos húzás volt MMA-ra váltania Pereira-nak.

"The Last Stylebender" így reagált a bejelentésre:

=
"A bosszú az wnyém - mondá az Úr.

Tesó, én is ugyanezt mondtam!

Ennek itt és most lesz vége. Ölj, vagy téged ölnek meg."

Ez most olyan, mintha egy filmet néznénk, irtó izgi, és epekedve várjuk a csattanót. Alig várjuk november 12-ét, amit jobb, ha mindenki már most bevési a naptárába.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá