Breaking: a Bellatorhoz igazolt Cris Cyborg
MMA

Breaking: a Bellatorhoz igazolt Cris Cyborg


A UFC-ből kilépcő Cris Cyborg végre új otthonra lelt. Ahogy az várható volt, a világ második vezető MMA promóciójához, a Bellatorhoz igazolt, ami több szempont miatt jó hír.

Ahogy azt a bunyólegenda is elmondja örömködve a lenti videóban, a Bellatorban – a UFC-hez képest – RENGETEG lány van az ő súlycsoportjában, nem kell tehát többé hullává aszalnia magát ahhoz, hogy mérkőzést találjon. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem kell éveket várni egy meccsére, eléőreláthatólag egy éven belül többször is megcsodálhatjuk majd kíméletlen bunyóját.

A második dolog, hogy ezzel Cyborg egy óriási tettet hajthat végre. Ha itt is eljut a bajnoki címig, akkor ő lesz az első, aki négy nagy promóciónál is bajnok lett egy súlycsoportban.Hajrá!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá