Botrány a BKFC-ben, Lorenzo izomból földhöz vágta Hector Lombard bajnoki övét

Botrány a BKFC-ben, Lorenzo izomból földhöz vágta Hector Lombard bajnoki övét


Emlékszel még arra, amikor Conor McGregor pimaszul magához vette Jose Aldo bajnoki övét, és utána nem akarta neki visszaadni?

Nos, a BKFC-ben Lorenzo Hunt eggyel emelte a tétet. A Hector Lombard elleni bajnoki címmeccsének sajtókonferenciáján a kihívó keményen összeszólalkozott a bajnokkal, aki elküldte a picsába, de Hunt csak az után ment el, hogy lebontotta az asztalt, megfogta a bajnoki övet, és tiszta erőből a földhöz vágta:Mielőtt bárki azt hinné, hogy megrendezett jelenetet látott, szólunk, hogy szó sincs ilyesmiről. A két fighter ugyanis zsigerből utálja a másikat:

Hector Lombard bajnok lett a BKFC-ben, de a győzelme után is kiosztott két pofont


Miután ugyanis Hector megverte Joe Riggs-t, és ezzel elnyerte a bajnoki címet, Hunt odament hozzá, fenyegetően a képébe mászott, Lombard pedig ösztönösen cselekedett, kétszer is megütötte a fejét. Mondhatni, mindketten kihúzták a másiknál a gyufát, így nagyon nehéz lesz hideg fejjel egymásnak esniük.

Ezt a cardot nagyon jól összerakták, két bajnoki címmeccs is lesz rajta, a main card tele van nagyobbnál nagyobb nevekkel. A BKFC 22-re keersztelt gálát helyi idő szerint november 12-én rendezik, magyarra átfordítva ez szombat éjjeli 2 órás kezdést jelent, és hajnali 5-ig tart.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá