Borics új ellenfelet kapott a budapesti Bellator 196-ra

Borics új ellenfelet kapott a budapesti Bellator 196-ra


Méltó ellenfelet találtak neki.

Tegnap szomorúan közöltük a hír, hogy James "Strabanimal" Gallagher keze lesérült, ezért el kellett meszelni a budapesti Bellator 196 főmeccsét, amit az ír Borics "The Kid" Ádámmal (10-0) vívott volna.

Most viszont egy jó hírt kaptunk cserébe: a szervezet szerencsére talált új ellenfelet Ádámnak, a hozzá hasonlóan szintén veretlen Manuel Gaxhja (6-0 MMA) személyében, de ez így nem főmeccs, hanem előmeccs lesz.A fő attrakció immár Benson Henderson (24-8 MMA) bunyója lesz Roger Huertával (24-9-1 MMA).

Borics új ellenfele mindössze 20 éves, 4 idő előtti kivégzése van, tehát csak kétszer bízta eddig a bírókra a meccs eredményének eldöntését. A Tapology a 15. legjobb kelet-európai pehelysúlyú harcosának tartja, Ádám jelenleg a 13. helyen tanyázik a rangsorban. Érdekes mód Gaxhja eddig könnyűsúlyban és nem pehelysúlyban harcolt kivétel nélkül, tehát ez lesz az első meccse pehelyben, ami egyben a debütálása lesz a Bellatornál. Négy évvel fiatalabb tehát Boricsnál, Ádám viszont szintén nagyon fiatal, és tapasztaltabb, mint albán vetélytársa.

Borics 2014-ben lett profi, 10-ből 6 ellenfelével végzett idő előtt, ötöt a földön kopogtatott. Tavaly, a Bellator 177-en Anthony Taylor-t fojtotta le az első menetben.

A Bellator 196-ot a BOK csarnokban rendezik április 6-án, jegyeket lehet kapni a TDMG Store-ban, illetve online is, ezen a linken. A TDMG boltban a Bellator 196 hivatalos szurkolói pólókat is lehet már előrendelni.


Manuel Gaxhja


11-0?


Szólj hozzá