Borics lefojtotta az egyik műsorvezetőt az RTL Reggeli élő adásában

Borics lefojtotta az egyik műsorvezetőt az RTL Reggeli élő adásában


A Bellator után az RTL Klub is felkarolta Boricsot.Azzal, hogy az első menetben lefojtotta Anthony Taylort a múlt hét pénteken rendezett budapesti Bellator 177-en, Borics "The Kid" Ádám (12-0) beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és hivatalosan is a magyar MMA arca lett. A Kölyök az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett ma reggel, ahol megpróbálta megismertetni az MMA-t a sportról mit sem tudó átlagközönséggel, akik még 2017-ben is azt hiszik, a ketrecharcosos egytől egyig agresszív vadállatok. Ebben egy kis segítséget kapott az egyik műsorvezetőtől, Lukács Mikitől, aki annyira belelendült a témába, hogy le is ment a földre Ádámmal, aki pont úgy fojtotta le őt, ahogy Taylort a ketrecben.

A nagyjából 10 perces adásban szóba került Ádám lelkivilága, a karfiolfül, a fogyasztás, és olyan kínos kérdések is elhangzottak, hogy az MMA-ban szabad-e karmolni. Merthogy abban jók a nők. Na mindegy – nézzétek, hallgassátok!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá