Borics Ádi a 2019-es Helwani Nose Awards jelöltjei között

Borics Ádi a 2019-es Helwani Nose Awards jelöltjei között


Az év eleje az MMA világában leginkább arról, hogy a különböző médiumok megválasztják az előző év legjeit. A legnagyobb kiütés, legjobb férfi, női bunyós satöbbi. Ezek között a díjazottak között sokszor nagy az átfedés. Idén ez kiegészül azzal, hogy nemcsak az év, de az évtized legjeit is próbálják díjazni, köszönhetően annak, hogy a 2010-es években az MMA igen komoly fejlődésen ment keresztül.

És, hogy miért írom ezt le? Nos, valami oknál fogva eddig nem nagyon törtük magunkat a TD-nél, hogy egy ilyen listával álljunk elő, de ki tudja, talán majd jövőre. Ugyanakkor az MMA-val foglalkozó média megkerülhetetlen sarokköve, Ariel Helwani az ESPN számára készített műsorában igen komoly kis átadót rittyentett.

A műsorban elhangzott Borics Ádám neve is, az év legnagyobb áttörését elérő bunyósa kategória kapcsán. Ádi végül nem kapta meg a díjat, ami Jairzinho Rozenstruikhoz került. Ugyanakkor ez is mutatja, hogy Magyarország jelenleg legfényesebb MMA csillaga egyre magasabbra emelkedik. Ha meghallgatnátok a műsort, itt találjátok, Ádám 27:40 körül kerül említésre.

Ádámnak minden esélye megvan, hogy tovább építse hírnevét, hiszen január 25-n Darrion Caldwell ellen lép ketrecbe a Bellator pehelysúlyú tornájának következő körében.

Ezúton is gratulálunk Ádámnak a jelöléshez és sok sikert kívánunk neki a következő bunyójához!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá