Borics Ádám vs. Darrion Caldwell beharangozó

Borics Ádám vs. Darrion Caldwell beharangozó


Borics Ádi vasárnap hajnalban ismét ketrecbe lép, hogy magasra emelje a magyar MMA fáklyáját. Ugyan a Bellator MMA-nak nincs az UFC hasonló adatbázisa, de a rendelkezésünkre álló információkból megpróbáltuk összerakni mi vár Ádira a ketrecben.

Darrion Caldwell lesz a következő ellenfél. Pehelysúlyban kezdte karrierjét, majd lement harmatsúlyba és egészen a Bellator bajnoki címéig jutott. Az övet Kyoji Horiguchi ellen elvesztette, majd 2019 szeptemberében visszatért pehelysúlyba. 6 évvel idősebb Ádámnál és övé az ütőtávbeli előny. Ádám ugyanakkor fiatalabb, veretlen és nagyobb arányban fejezi be a mérkőzéseit idő előtt.

Ha a kettejük stílusát nézzük nyilvánvaló, hogy Caldwell egy kiváló birkózó alapokkal rendelkező bunyós, míg Ádi inkább az állóharcra épít, amit nem gyenge földharccal támogat meg. Ádámnak már több jó nevű, birkózó alapokkal bíró ellenfele is volt – Pico, Curran – akik ellen bizonyította, hogy megvan benne minden, ami ellenük kellhet.

A leírtak alapján mi magyar győzelmet várunk. Veled vagyunk, Ádám!

Címlapfotó: PAPP Logo Design & Branding

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá