Borics Ádám keményen rágyúr a birkóra

Borics Ádám keményen rágyúr a birkóra


Borics Ádám, hazánk elsőszámú MMA versenyzője nemrég hazajött Amerikából, és a jelek szerint nagyon hasznosan tölti az idejét.

"A Kölyök" egy friss Facebook-bejegyzésben újságolta el, hogy a szabadfogású birkózókkal edzett együtt:
"Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen segítőkészek voltak velem szemben. Annyira sajnálom, hogy amíg itthon voltam, nem volt lehetőségem ilyen edzésekre. Ezért imádom ezt a sportot annyira összetett, hogy a tanulás végtelen!☝️De most amit tudok, bepótolok." – írta a fighter.

Ádám profi MMA mérlege 16-1, ami valami varázslatos. Korábban kempózott, ami gyakorlatilag MMA (kiegészítve fegyveres és pusztakezes formagyakorlatokkal), többek között ezért ennyire sikeres ebben a sportban. A világ egyik legprofibb helyén edz a tengerentúlon (Sanford MMA), de még egy olyan kaliberű sportolónak is van még mit tanulnia, mint amilyen ő.

Ádám köztudottan kiemelkedik a versenytársai közül állóharcban, makulátlanul időzített és pontos repülő térdeseitől rettegnek az ellenfelei, földharcban szintén életveszélyes, (16 győzelméből 6 submission!), talán egyetlen rés a pajzsán a birkózás. Örömmel látjuk, hogy a legjobbaktól tanul, és reméljük, hamarosan kamatoztathatja is tudását a Bellator ketrecében.

Legutóbb azt mondta, február környékén szeretne visszatérni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá