Borics Ádám is feltűnt egy UFC Embedded-ben, Michael Chandler segítőjeként!
MMA

Borics Ádám is feltűnt egy UFC Embedded-ben, Michael Chandler segítőjeként!


A Kölyök a friss UFC Embedded videóban tűnt fel Chandler segítőjeként, és elárulta magazinunknak, miért!

Egy ismerős arcra bukkantunk a UFC 262: Michael Chandler vs. Charles Oliveira gálát hypeoló Embedded vlogsorozatban. Borics "The Kid" Ádám (17-1), hazánk elsőszámú MMA harcosa volt az, aki a látottak alapján Michael Chandler-t edzi fel a közelgő könnyűsúlyú bajnoki címmérkőzésre.

Felkerestük Ádámot, megkérdezni, hogy nem káprázott-e a szemünk esetleg. Ádi megerősítette, hogy egyelőre még nincs szükségünk szemüvegre, és elárulta, hogy végigkíséri Chandlert a héten, egészen a bunyójáig. "A Kölyök" testalkatilag hasonlít Oliveira-ra, ezért ő a tökéletes edzőpartner Chandler számára.

De a Bellator igazolt harcosa nem kizárólag csak ezért utazott el a UFC 262 helyszínére, hanem azért is, mert csapattársa, Sean Soriano lehetőséget kapott arra, hogy beugróemberként szerepeljen a számozott gálán, és az ő felkészítésében is nagy segítséget tud nyújtani a magyar klasszis.

A lenti videón 01:25-től látható Ádám, de érdemes megnézni a teljes videót, illetve várni a következő adásokat (lesz belőlük minden nap egy a hétvégéig), hiszen minden bizonnyal feltűnik még bennük. Sőt, Ádám azt is elmondta, hogy lesz egy saját vlogja is, ami ugyan csak a jövő héten kerül ki, az is érdekes néznivalónak ígérkezik.Chandler és Oliveira magyar idő szerint vasárnap hajnalban, május 16-án mérkőzik, méghozzá a Khabib Nurmagomedov visszavonulása miatt megüresedett könnyűsúlyú bajnoki címért. Soriano-é (14-6) lesz az est első mérkőzése, szóval ezúttal ezt a bunyót is kötelezően nézni kell majd élőben, hiszen láthatjuk majd Ádámot a sarkában.

A srác volt már korábban UFC-versenyző, három egymásutáni vereség után repült a promóciótól, de azóta jobban teljesít, és most ismét itt van a promócióban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá