Borics Ádám: 'Előre kell tekintenem, kijavítanom a hibáimat és tanulnom belőle'

Borics Ádám: 'Előre kell tekintenem, kijavítanom a hibáimat és tanulnom belőle'


Borics Ádám egy Facebook-bejegyzésben reagált a Darrion Caldwell elleni meglepetésszerű vereségére.

A magyar MMA kiválóság életében most először kóstolt bele a vereség ízébe, hiszen eddigi küzdősport pályafutása során egyszer sem kapott ki versenyen senkitől, soha. Éppen ezért hatalmas trauma ez számára, de a Kid (14-1) nem engedi, hogy ez az egy megbotlás beárnyékolja a karrierjét.

Az ő szavai következnek:

"Nagyon sok dolog kavarodik a fejemben a mérkőzés óta. Fáj, iszonyatosan fáj ami történt. 16 hetet edzettem erre a mérkőzésre. Fizikálisan biztos, hogy életem formájában voltam. Rengeteg dolog kering a fejemben, hogy miért történhetett ez. Rettentően igazságtalannak érzem ezt, mert biztos vagyok benne, hogy sokkal többet tettem ezért a mérkőzésért, rengeteg áldozatot hoztam ezért nem csak az utolsó 16 hétben hanem az utóbbi 10 évben. Nagyon összeomlottam a mérkőzés követően olyan fájdalmat éreztem mint még talán soha.


☝️DE nem rágódhatok ezen örökké, nem nyalogathatom örökké a sebeim és azt keresgélni, hogy miért történt ez. HARCOS vagyok, HARCOS-nak születtem. Előrekell tekintenem, kijavítanom a hibáimat és tanulnom belőle.🙏Az a sok támogatást amit a mérkőzés előtt kaptam tőletek elképesztő, de amit a mérkőzés után kaptam az valami hihetetlen. Nagyon sokszor megkönnyeztem azt a rengeteg üzenetet kommentet. Elképesztőek vagytok, nagyon sajnálom, hogy így alakult, ha valakinek csalódást okoztam. Köszönöm nektek🇭🇺

Ígérem visszatérek erősebben mint valaha☝️ Tudom, hogy ezt csak egy újabb mérkőzéssel tudom rendbehozni a lelkem. Mert ez az én sorsom."


Az Instagramra egy hasonló szöveget írt Ádám, ezzel a pozitív képpel:"A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. (...) Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá! A harcos cselekszik, csak a bolond sír! Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van." – folytatta, az utolsó mondata pedig ez volt:

"I”ll be back☝️🇭🇺"

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá