Borics Ádám az EuroFC szerződött harcosa!

Borics Ádám az EuroFC szerződött harcosa!


A Kölyök az európai MMA vezető szervezete címére aspiráló EuroFC-hez írt alá.Májusban alakult meg berlini bemutatóval a European Fighting Challenge (EuroFC) MMA-promóció. A finn tulajdonú szervezet célja az, hogy néhány éven belül egyesítse az európai MMA-színteret, és vitathatatlanul a kontinens első számú ketrecharc-szolgáltatójává váljon. Ez még senkinek sem sikerült, igaz, nem is nagyon próbálkoztak vele. Jelenleg a kismillió promóció közül leginkább a lengyel KSW tekinthető Európa legerősebb szervezetének, majd tőlük nem sokkal elmaradva jön a horvát FFC. És persze ott van az M-1 Global, ők mindkettejüknél erősebbek, de az orosz tulajdonú és az orosz piacra dolgozik, az pedig félig európai, félig ázsiai zóna, így most nem is veszem ide.


Az EuroFC október 1-én tartotta bemutatkozó gáláját EuroFC 01: The New Era név alatt Finnországban, melynek főmeccsét az első között szerződött Tom Niinimaki vívta a korábbi UFC TUF-győztes Jonathan Brookins ellen.

Pár hete vette fel a kapcsolatot a EuroFC a veretlen magyar MMA-reménység Borics Ádámmal (HFC pehelysúlyú bajnok) azzal a céllal, hogy a pehelysúlyú súlycsoportjuk első, hosszútávú szerződéssel bíró harcosa legyen. A TDMG és TOTALDAMAGE által is szponzorált Ádámot a tárgyalások során csapatunk támogatta, melynek végén véleményem szerint egy roppant előnyös megállapodás köttetett. Ádám két évre írta alá a szervezethez, mely során 5 mérkőzést vív majd az Európa szerte megrendezésre kerülő EuroFC gálákon. A szerződés keretén belül abban is megegyeztünk, hogy Borics felkészüléseit a Planet Eater németországi küzdősport klubban végezheti, ahol olyan UFC harcosokkal készül majd együtt, mint Peter Sobotta, Krzysztof Jotko vagy Jessin Ayari.

Ádám bemutatkozó mérkőzésére február 11-én kerül sor Prágában az Euro FC 02 gála keretén belül. A rendezvény közelsége miatt várhatóan rengeteg magyar szurkoló is a cseh fővárosba utazik majd, ideális első mérkőzés szempontjából. Az ellenfél személye kapcsán is közel a megegyezés, egy Ádámhoz nagyon hasonló, igazi akció-bunyós várható Prágában a ketrec ellenfél sarkába.


Borics iránt a Bellator MMA is érdeklődött a TEK/Bellator Kickbox gálán nyújtott teljesítményét követően, sőt, az FFC ismét címmérkőzést ajánlott számára decemberre, de egyik szervezet sem tanúsított olyan profi és korrekt magatartást Ádám irányába, mint az EuroFC, így nem volt kérdéses, hogy egy megbízható, tervezhető közös munka irányába mozdul el Ádám. Egyébként Ádám a UFC tehetségkutató adatbázisában szintén előkelő helyet foglal el, visszajelzésük alapján kettő megnyert mérkőzésre van még szükség ahhoz, hogy behívják a világ legnagyobb MMA szervezetéhez. Az EuroFC szerződésben ezzel az opcióval is számoltunk, a UFC hívó szavára Ádám szabadon távozhat.

Ádám és csapatunk is úgy gondolja, hogy ez egy nagyszerű lehetőség a Kölyök fejlődése és karrierjének építése szempontjából, nagy motivációval és elánnal várjuk a 2017-es évet! Zárásul Ádám gondolatait alább olvashatjátok:
Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy az EuroFC harcosa lehetek!  A szervezet alakulásának hírére felkaptam a fejem és figyelemmel kísértem az eddigi fejlődését. Úgy érzem, hogy tökéletes az időzítés a szervezethez való érkezésem kapcsán. Ez a sport kemény ketrecen belül és kívül is, nagyon nehéz elindulni és kitartónak maradni ezen a pályán addig, amíg siker nem koronázza az ember munkáját. Ezeket az áldozatokat én is meghoztam a többi, sikerre éhes harcos mellett. Az EuroFC szerződés visszaigazolása annak, hogy jó úton jártam eddig, ezzel a bizalommal pedig maximálisan élni fogok.

Olyan srácokkal akarok küzdeni, akik kihozzák belőlem a legjobbat, akik valódi kihívás elé állítanak, mert csak így fejlődhetek. Már most éhesen és türelmetlenül várom, hogy beléphessek a ketrecbe. Szükségem van a küzdelemre, szükségem van arra, hogy legyőzzem az ellenfelem, de leginkább önmagam. Minden napom erről szól, az pedig egy ajándék, hogy a ketrecben magam mellett azokért is harcolhatok, akik bíznak bennem, akik segítettek az utamon eddig.

Köszönöm az EuroFC bizalmát, azt a profizmust, amivel eddig viseltettek irányomba, cserébe csak a legjobb Borics Ádámot tudom ígérni!

Szeretném megköszönni támogatóimnak is: TDMG, TOTALDAMAGE és Shield Security

Figyelem Euro Fc pehelysúly, érkezem!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá