Borics Ádám 3 meccses nyerő szériában, címmeccset kért a Bellatornál

Borics Ádám 3 meccses nyerő szériában, címmeccset kért a Bellatornál


Borics Ádám a Bellator 256 gála harmadik legelőkelőbb mérkőzésén csapott össze Jeremy Kennedyvel.

Lássuk, hogyan!

Borics kirobbant a sarkából, övé a ketrec közepe, és szokásához híven nagyon jól dolgozott állóharcban, pár lábrúgást helyezett el ellenfelén.Kennedy a ketrec falának szorította és megpróbálta levinni, de a magyar kiválóság megfordította a pozíciót.

A klincsben mindketten egy térdest indítottak, és Kennedy sajnos túl mélyen talált be Ádámnak, aki szerencsére tudta folytatni a küzdelmet.

A vége előtt nem sokkal a kanadai le tudta vinni a Kölyköt, és bevitt neki egy nem túl nagy ütést arcra. Ádám edzőjétől, kapta az instrukciókat magyarul edzőjétől, Peszlen Ferenctől, amit jó érzés volt hallani.

John McCarthy Ádámnak adta az első menetet, mert ő volt az aktívabb. Szép jab Ádámtól, amivel megelőzi a kanadait, aki nem fél szemtől szemben állni és trade-elni vele. Jeremy feje kezd vörös lenni Ádi jab-jeitől.

Jeremy egy kis bajban, bekap pár ütést, aztán rázogatja a vállát, hogy nem történt semmi - pedig történt. A menet végén pacsiznak.

A harmadik menetben Ádám lerúgta Kennedy-t a földre egy lábrúgással, felülről megütötte, majd követte a talajra. Kérdéses döntés, hagyhatta volna, hogy felálljon, és akkor darálhatta volna állóharcban tovább, de szerette volna bemutatni, hogy földharcban is jó, nem csak két lábon. Ádám volt Jeremy felett domináns pozícióban. A kanadai azonban megfordította a pozíciót, felemelte Ádámot a földről, ez el kell ismerni, szép volt tőle. Jeremy a ketrec falának szorítja Ádámot, telik az idő, ami jó nekünk, hiszen az első kettőt simán vitte Ádám, és a leütéssel eddig a harmadikat is.

Boricsot Jeremy leviszi a földre, a magyar harcos a ketrec falának szorult. A végén a Kölyök felállt, egy térdessel megpróbálta befejezni a meccset 4 másodperccel a vége előtt. Nem sikerült, de a menetet simán megnyerte.

Ádám 52-31 arányban múlt felül ellenfelét a támadások számában, és mindhárom pontozóbíró őt látta a jobbnak, az eredmény egyhangú pontozásos Borics Ádám győzelem!Ez volt Ádám harmadik győzelme egyhuzamban, és mivel már a meccs előtt is ő volt a harmadik kiemelt versenyző a pehelysúlyban, mutatta és mondta, hogy szeretne egy címmérkőzést az A.J. McKee vs Patricio Pitbull győztese ellen.Nagy esély van arra, hogy Ádi kérésének eleget tesz a promóció. A hivatalos Bellator rangsorban csak Emmanuel Sanchez áll Ádám felett, azonban ő pont most kapott ki Pitbulltól, Ádám meg ugye pont most nyert.

De ne szaladjunk ennyire előre. Egyelőre örüljünk a mostani győzelemnek!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá