Boráros Gábor brutális fojtással jutott be a cseh-szlovák Ultimate Fighter döntőjébe (videó)
MMA

Boráros Gábor brutális fojtással jutott be a cseh-szlovák Ultimate Fighter döntőjébe (videó)


Ellenfele nem kopogott – helyette eldőlt, mint egy zsák.


Boráros Gábor bejutott a cseh-szlovák Ultimate Fighternek is becézhető Oktagon MMA valóságshow sorozat döntőjébe, mégpedig olyan kivégzéssel, amit csak elhűlve lehet nézni.

A váltósúlyú szlovákiai magyar bunyós értelemszerűen a szlovák csapatban gyalul, a show legutóbbi adásában Tomáš Guláš Lejsek volt az ellenfele a cseh csapatból. A harcosok nagyon rövid meccset vívtak: némi puhatolózás után Lejsek rárobbant egy levitelre, de Boráros guillotine fojtásban kapta el beérkező riválisa nyakát. A Kiborg szorítása nagyon erős volt, Lejsek viszont nem kopogott, nagyon sokáig küzdött, hogy ki tudjon jönni belőle. Aztán egyszer csak már nem volt mivel küzdenie: elájult. Boráros elengedte, a cseh harcos pedig élettelenül vágódott hanyatt a vászonra.A dermesztő finishsel Boráros kijutott az Oktagon MMA sorozat finálé-gálájára, melyet december 10-én rendeznek Prágában. Ellenfele Marek Bartl lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá