Bonyolódik a (kém)játszma, Jose Aldo visszatáncolt

Bonyolódik a (kém)játszma, Jose Aldo visszatáncolt


Ő is neki dolgozik?Jose Aldo vagy egyike a legnagyobb „mókamestereknek” az MMA világában, vagy csak simán elhamarkodottan nyilatkozik – utóbbira azért volt már példa. Mi is lehoztuk a vele készült riportot, melyben tudtul adja, hogy kémeket csempészett Frankie Edgar csapatába, így segítve a saját felkészülését. A magam részéről nem kívántam állást foglalni a kérdésben, hogy ez mennyire korrekt, de valószínűleg mások igen. A „Sebhelyesarcú” ugyanis, hivatalos Instagram oldalán az alábbi üzenetet posztolta.Guys now I've become invincible... Nobody can beat me and my spies... ???? Sometimes we aren't taken seriously, and othertimes we joke around and get taken too seriously, so... let's clarify I've always fought fair. I got to the top through a lot of hard work- both mine and my team's. I am a principled person and fighter. My team is renowned for its development of tough, technical fighters but also for our collective character, and that's what we'll continue to be known for. I'd never do anything that goes against our principles. I fight clean, I fight fair, and I fight tough. When I talked about having spies in Edgar's camp, it was a reference to a comment Macgregor made before our fight. It was just a jab. Everyone knows you can't change up your entire strategy on fight week- of course Frankie's strategy was going to be everything that worked for him in our first fight- it was a no-brainer that he would try the same things. As to spies in camp, relax people...my spies are just in your heads. I'm ready for anyone, no spies required. Abraços to all.


josealdojunioroficial (@josealdojunioroficial) által közzétett fénykép,


 

Magyarra fordítva:

Srácok, legyőzhetetlen lettem… Senki sem győzhet le sem engem, sem a kémeimet… Van, hogy nem vesznek komolyan, és van, hogy a vicceinket túl komolyan veszik. A rend kedvéért szeretném tisztázni, mindig is tisztességesen harcoltam.

A csúcsra a csapatom és a magam kemény munkájával jutottam el. Fegyelmezett ember és bunyós vagyok. A csapatom a kemény, technikás harcosairól és kollektív értékeiről ismert és azon vagyunk, hogy ez a jövőben is így legyen. Sosem cselekednék semmi olyasmit, ami szembe megy az elveinkkel.

Tisztán, tisztességesen és keményen bunyózom. Korábban, amikor arról beszéltem, hogy kémeim vannak Edgar közelében az egy utalás volt – Conor – McGregor nyilatkozatára, amit a meccsünk előtt tett.


– az eredetiben el van írva az ír neve, ejnye Aldo.

Ez csak egy kis szurkálás volt. Mindenki tudja, hogy nem változtathatod meg a meccstaktikádat, a bunyót megelőző héten. Minden, amit kidolgoztunk ellene, azon alapult, ami működött az első meccsünkön, nem kellett sok ész hozzá, hogy kitaláljuk, ugyanazt fogja próbálni ismét. A kémekre visszatérve, mindenki nyugodjon meg, a kémeim csakis a fejetekben léteznek. Bárkire készen állok, nincs szükség kémekre!


Most akkor mi van? Ez a második nyilatkozat legalább annyira átgondoltnak hangzik, mint amennyire az ezt megelőző átgondolatlan volt. A magam részéről a kém sztorit hülyeségnek tartottam, hiszen egy felelős sportoló nem engedhet maga köré mindenféle jött ment arcokat a felkészülése és a mérkőzése során. Úgyhogy valószínűleg Jose Aldo, valóban a korábbi nem túl okosan hangzó nyilatkozatát követő felháborodást akarhatta lecsendesíteni. Vagy ez az UFC történetének legnagyobb kémjátszmája. Elejt egy látszólag buta megnyilvánulást, majd mindenkit megnyugtat, hogy nem igaz. Ezek után ki is keresné a kis kémeket maga körül? Vagy ellenkezőleg, mindenki ott is kémeket lát, ahol nincsenek.
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá