Bjornsson: összetörtem volna Conort, ha igazi erőbedobással sparringolok

Bjornsson: összetörtem volna Conort, ha igazi erőbedobással sparringolok


Na, tegyünk rendbe egy dolgot.


Conor McGregor és a nála olyan hatszor-hétszer nagyobb Hafthor "The Mountain" Bjornsson, a Trónok harca óriása 2015-ben sparringolt egy jóízűt egymással, erről készült egy bizonyos felvétel is, ami azóta átlépte a 35 milliós nézettséget is a YouTube-on. Ha eddig egy szikla alatt éltél, és nem láttad még a videót, akkor megmutatom, aztán megyünk tovább.Azt a hülye is látta, hogy az izlandi színész és az ír fenegyerek csak játszadozott egymással, pár játékos pofon csattant csak Hafthor hasán, de Conor a mutatvány után azt nyilatkozta, hogy a sparringból ő jött ki jobban, nem pedig a 181 kilós, kétméteres Hegy, hiszen "még egy hegy sem bírja ki az az ütéseit".

A mondatra az izlandi pár hónappal a közös edzés után reagált, azt mondta, tényleg csak játszadozott Conorral, mert akkor az ír Jose Aldo ellen készült, és még véletlenül sem akarta, hogy kárt okozzon benne. Egy friss interjúban újra előjött a téma, és nagyjából ugyanezek hangzottak el.
“Szóval volt ez a sparring vele, csak viccből, még az Aldo elleni nagy meccse előtt. Vissza kellett fognom magam, mert túl erős vagyok a termetéhez képest. Ha minden erőmet bevetve sparringoltunk volna, összetörtem volna őt. Összetörtem volna.” 

Bjornssontól láttunk már egy komolyabb hangvételű játékos küzdelmet (sparring) is, itt azért látni, hogy tényleg elég nagy erő van egy ekkora emberben. Ugyanakkor láttunk már olyat is, hogy egy erőemelőt egy nála kisebb ember (sajnos szó szerint) megölt, a méret tehát nem minden.

Mit gondoltok, mi lenne egy valós küzdelem kimenetele a két fél között?


Szólj hozzá