Bitang előzetest kapott az Usyk vs Fury találkozó

Bitang előzetest kapott az Usyk vs Fury találkozó


Minden idők egyik legjobb ökölvívó mérkőzést népszerűsítő trailere (Ngannou vs Fury) után egy teljesen új szintre emelték a műfajt a Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk fight előzetesével.

A két nehézsúlyú bunyós február 17-én csap össze az utóbbi idők legjobban várt profiboksz meccsén. A tét a vitathatatlan bajnoki cím, méghozzá az IGAZI vitathatatlan bajnoki cím, amikor valaki megszerzi a világ összes nagy boksz szervezetének bajnoki öveit. Furynél a WBC, Usyknál pedig a WBA (Super), az IBF, a WBO, és az IBO övei vannak.

A győztes mindent visz. Kétségtelen, hogy ez lesz minden idők egyik legfontosabb ökölvívó mérkőzése.

Szóval kellett a bunyónak egy menő előzetes, és azt kell mondanunk, megszületett a méltó alkotás.Ehhez nyilván hozzájárult a nagy szaúdi budget, amivel a rajongók csak nyernek.

Usyk veretlenként érkezik a szorítóba bő két hét múlva, és Tyson (34-0-1) is. A brit legutóbb megosztott pontozással tudta csak "legyőzni" Francis Ngannout, Az ukrán (21-0) viszont kétszer is legit módon legyőzte Anthony Joshuát, ennek ellenére a bukik szerint Fury a meccs esélyese.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá