Bisping: miután GSP megszerezte a középsúlyú övet, Conor után ered

Bisping: miután GSP megszerezte a középsúlyú övet, Conor után ered


Úgy tűnik, a modern UFC-ben mindenki mindenkivel akar bunyózni.

Nem tudni, pontosan mikor, de Conor McGregor forradalmat indított azzal, hogy elkezdett ide-oda ugrálni a súlycsoportok között. Nemrég Cody Garbrandt jelentette ki, hogy több divíziós bajnok szeretne lenni, most pedig Michael Bisping árulta el, hogy szerinte Georges Saint-Pierre nem csak a középsúlyú övre, hanem Conor skalpjára is pályázik a könnyűsúlyban.
"Szerintem megvan, mit tervez GSP. Visszatér, bunyózik velem, megver. Időközben Demian Maia megveri Jorge Masvidalt, aztán Tyron Woodley-val meccsel. St-Pierre szerint Maia meg fogja verni Woodleyt, úgyhogy miután velem megküzdött, meccsel egyet Maia-val, lemond a középsúlyú övről, hogy a 170 fontos övért mehessen. Aztán arról is lemond - erről GSP beszélt már korábban -, és bunyózik egyet Conorral. Ez a mesteri terve, ezt garantálom. Ha ezt össze tudná hozni, azzal tényleg úgy vonulhatna be a történelemkönyvekbe, mint a valaha élt egyik legnagyobb harcos a világon. Ezek után szerintem a váltósúlyban meccselne párat, aztán összehozna egy mérkőzést Conor McGregorral, ami addigra akkora szó lenne, mint a Conor vs. Floyd. Én tuti nem bunyózhatnék McGregorral, túl nagy vagyok neki, hülyét csinálnék belőle a ketrecben. GSP már más tészta, vele simán bunyózhatnék. De elárulom, hogy bele fogok köpni a levesébe. Sőt, egyenesen rá fogok szarni az örömtűzre.“ – mondta Bisping a saját, hivatalos podcastjában: 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá