Bilincsben vitték el a rendőrök Chael Sonnent, verekedett egy hotelben

Bilincsben vitték el a rendőrök Chael Sonnent, verekedett egy hotelben


Tegnap éjjel jött a hír, hogy Chael Sonnen-t rendőröknek kellett bilincsben kitessékelni az egyik Four Seasons hotelből helyi idő szerint szombat este 7 óra körül.

A UFC és a Bellator egykori fighterét – aki manapság egy népszerű YouTube csatornát vezet és grappling promóterként, valamint a UFC/ESPN elemzőjeként is tevékenykedik – állítólag verekedés miatt kellett megbilincselni, de végül nem tartóztatták le, mert a rendőrök nem látták az "akciót", ezért nyomozni fognak az ügyben.

Egy szemtanú szerint Sonnen egy ajtón dörömbölt, és akkor tört ki a verekedés, amikor egy pár elsétált mellette. Nem tudjuk, min kaptak össze (feltételezzük azon, hogy beszóltak neki, hogy miért hangoskodik, de ez csak tipp), de a szemtanú elmondta, hogy Sonnen könnyedén kontrollálta a férfit, akinek a barátnője elkezdett sikoltozni.

Ekkor hívta valaki a zsarukat, aminek ez lett az eredménye.Ez az első ilyen ügye Chaelnek.

Egykori ellenfele, Jon Jones, akit Sonnen rendszeresen kritizál a YouTube-on (jogosan) most biztos jót röhög a markában, amiért "végre" "ellenlábasa" is hasonló bűntényt követett el, amilyet ő szokott, és a következőket írta Twitterre:


"Chael, nem fogok itt ülni és ünnepelni, hogy tegnap este azzal gyanúsítanak, hogy egy nő ellen követtél el egy erőszakos bűntényt, mert azzal olyanná válnék, amilyen te vagy. És én nem vagyok olyan. Inkább minden jót kívánok neked és a családodnak, illetve az áldozatok családjainak is."

Kíváncsian várjuk Sonnen reakcióját, aki még nem reagált egyik közösségi csatornán sem a cikk írásának idejében.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá