Bigfoot Silva újra MMA-ba vágja fejszéjét
MMA

Bigfoot Silva újra MMA-ba vágja fejszéjét


Bigfoot Silva egészen a TRT (tesztoszteron-pótló terápia) betiltásáig nagyon jó bunyósként volt számontartva. A brazil 2011-ben, a Strikeforce-ban még a sportág egyik legjobbját, Fedor Emelianenko-t is TKO-zni tudta, és később Alistair Overeem is a horgára akadt.

A dopping betiltása után olyan volt, mintha Silva győzelmeit is betiltották volna, Antonio csak egy embert tudott legyőzni (2015-ben), ellenben 8 vereséget szenvedett és volt egy döntetlenje, amit utólag NC-re változtattak.

Silva négy éve nem bunyózott MMA-ban, de nemrég úgy döntött, visszatér. Június 13-án (nem péntek, vasárnap) lesz meccse Szerbiában, ellenfele a francia Quentin Domingos (4-2) lesz a Megdan Fighting nevű promóciónál.

Silva azt ígérte a rajongóinak, hogy a 10 évvel ezelőtti verzióját fogják látni a ketrecben, ami nagyon biztató, csak nem valószínű, hiszen már 41 éves, és a negyedik X-en túl senki sem teljesít úgy, mint a 30-as évei elején. De majd meglátjuk, nem szeretnénk vészmadarak lenni.

Silva elárulta, hogy karrierje miért fordult 180 fokot 2014-ben:
“A probléma itt volt a fejemben. 2014-től lejtmenetet vett az egész életem, nem csak a karrierem. Bizonyos személyes dolgok befolyásolták a profi pályafutásomat. Akkoriban azt hittem, helyesen cselekszem, de ma már látom, mennyire nem volt igazam. A 10 évvel ezelőtti énemet látjátok majd június 13-án, ezt megígértem. Párszor a földre kellett zuhannom, hogy lássam, a rossz irányba haladok. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy felkelj, és én hál'istennek felkeltem."

Mit gondolsz Silva visszatéréséről, hogyan teljesít majd?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá