Beváltotta az összes hozzá fűzött reményt a Justin Gethje vs. Rafael Fiziev bombameccs
MMA

Beváltotta az összes hozzá fűzött reményt a Justin Gethje vs. Rafael Fiziev bombameccs


Valahogy így kellene bunyóznia mindenkinek.

A UFC 286 főmeccsén két könnyűsúlyú bajnoki kihívó-esélyes csapott össze: a UFC legszórakoztatóbb bunyósa, Justin Gethje és a feltörekvő muay thai kick-boxer, Rafael Fiziev.

Tudtuk, hogy ez egy óriási bunyó lesz, és ez be is igazolódott.

Az első menetben viszonylag óvatosak voltak mindketten, de nem kellett sokat várni arra, hogy beinduljon az akció. Ami ha már egyszer beindult, szinte nem is állt le, egy igazi csemegét kaptunk.A harmadik menet messze a legjobb volt a meccsen, és megkockáztatjuk, hogy az egész gálán is. Itt Fiziev kezdett jobban, az elején rögtön meg is ingatta Gaethje-t, és sokkal többet is talált, mint az amerikai.

Justin azonban felszívta magát, és egyre jobban harcolt. és zsenialitását mutatja, hogy rájött, mivel verheti meg Fizievet: a jabjeivel és a felütéseivel. Ezeket mesterien használta, öröm volt nézni.

Gyakorlatilag szanaszét verte Fizievet, aki folyamatosan nyelte a nagyobbnál nagyobb ütéseket. Ezzel bebizonyította, hogy brutál jól bírja az ütéseket – csakúgy, mint Justin.

Az utolsó másodpercekben Justin még le is tudta vinni Rafaelt, amivel nagyjából bebiztosította magának a győzelmet, hiszen ez volt az egyetlen földrevitel ezen az egyébként nagyon szoros mérkőzésen.A mérkőzést pontozással Gaethje-nek ítélték, teljesen megérdemelten. Az egyik pontozóbíró 10-8-at adott Justinnak a harmadikban."The Highlight" a mérkőzés után azt mondta, már nem sokáig lesz már a UFC-ben, hamarosan visszavonul, de előtte még megpróbálja megszerezni a címet.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá