Bellator 243: Borics Ádám vs. Mike Hamel mérlegelés
MMA

Bellator 243: Borics Ádám vs. Mike Hamel mérlegelés


Borics "The Kid" Ádám magyar idő szerint szombaton hajnalban újra bunyózni fog. Előbb azonban be kell mérnie, és farkasszemet is néz majd ellenfelével.

Az eseményeket élőben végignézhetitek a Bellator hivatalos YouTube-csatornáján, mutatjuk hozzá a linket:Természetesen nem csak Ádám meccse lesz érdekes, hiszen a gála főmeccsén Michael Chandler megmérkőzik Benson Hendersonnal.

Meccsel többek között Matt Mitrione is, aki szintén egy UFC-s veterán. Ellenfele Timothy Johnson lesz.

Fontos még megemlíteni, hogy Ádám mérkőzése a felvezető cardon kapott helyet az ellenfélváltozás miatt, azonban még így is beelőzte az amerikai AJ Agazarm-ot, akit elég nagy hype övez.

Egyrészt azért, amiért elbohóckodta az bemutatkozását a promócióban, másrészt azért, mert rendkívül jó jitsus, még egy fojtást is elneveztek róla (Agazarm choke).

Ebből is látni, mekkora sztár már most világszerte Ádám (14-1). Meg is érdemli, hiszen rengeteget gürizett már, és többek között legyőzte Pat Currant, a többszörös korábbi Bellator pehelysúlyú bajnokot.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá