Bellator 159: Caldwell vs. Taimanglo élő közvetítés

Bellator 159: Caldwell vs. Taimanglo élő közvetítés


Katt.Ma éjjel a kansasi Mulvane-ből jelentkezik a Bellator, a 159-es számú rendezvényével. A gála programja kimondottan visszafogott: a harmatsúlyú headliner-összecsapás szereplőivel, Darrion Caldwell-lel és Joe Taimangloval eddig semmi érdemleges nem történt. Az előmeccsről már van mit mesélni, itt a UFC-ből és a WSOF-ból is kivágott könnyűsúlyú Melvin Guillard lép ketrecbe, és a változatosság kedvéért most sem tudta hozni a kategória súlyhatárát. Egyébként a Bellatorban kétmeccses, amúgy zsinórban hárommeccses vereség-sorozatot tol maga előtt. Ellenfele David Rickels, aki eddig, ha képzettebb bunyóssal került össze, mindig kapitulált. Kicsit roncsderbi-szagú ez a páros. Tovább terjeszkedik a Bellator női légsúlya: most a friss igazolások, Bruna Vargas és Emily Ducote méri össze a tudását. A főkártya első meccsének, a Daniel Weichel vs. Emmanuel Sanchez pehelysúlyú párbajnak van némi magyar vonatkozása, mert Weichel ugyanúgy a frankfurti MMA Spirit tagja, ahogy Buchinger Iván, és Borics Ádám is többször készült már a németországi bandával. Weichel egyébként is klassz bunyós, tavaly hülyére verte az akkori bajnok Patricio Freirét, csak a brazil már félholtan, ki tudja, honnan előkapart egy ütést, amivel egyből ki is fektette a kihívót. Az nagy szívás volt. A gála teljes felállása itt csekkolható.

A Bellator 159 főkártyája 03:00-kor kezdődik, élő közvetítés itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá