Bejelentették Lyoto Machida visszatérését
MMA

Bejelentették Lyoto Machida visszatérését


Szeptember 11-én, Phil Davis ellen tér vissza a küzdőtérre Lyoto Machida.

Ez egy visszavágó lesz, és természetesen főmeccs, három menetesre tervezik Scott Cokerék.

Azért nem öt menetesre, mert a Bellatorban csak a címmeccsek 5 menetesek. Fura ez a szeptemberi időpont, hiszen a promóció 5 teljes hónapot hagyott ki a koronavírus miatt, tehát lenne mit bepótopni.

Machida és Davis még a UFC 163-ban mérte össze erejét, ahol Phil ellentmondásos győzelmet aratott.

Nagy a tét, mert a győztes valószínűleg címmeccset kap a félnehézsulyú bajnok Ryan Bader ellen, aki négy éve kapott ki legutóbb.
Machida (26-9) 42 éves, de megnehezítette legutóbb Gegard Mousasi dolgát, korábban pedig legyőzte Chael Sonnent és Vitor Belfortot, ráadásul anno kiütötte Badert, így valós esélye van arra, hogy a Bellator félnehézsúlyú övét is megszerezze.


Hatalmas sikersztori lenne.


Az idő azonban Philnek dolgozott az első meccsük óta. Ugyan senki sem lesz fiatalabb, ám Machida 7 évvel idősebb, így ebből a szempontból ő van hátrányban.


És van még valami.


Az utóbbi időkben azt látni az MMA háza táján, hogy a birkózó alapokkal rendelkező versenyzők lemossák a pályáról az állóharcosokat, Phil pedig birkózó hátterű bunyós.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá