Bejelentették a Yoel Romero vs. Uriah Hall meccset
MMA

Bejelentették a Yoel Romero vs. Uriah Hall meccset


Augusztus 22-én rendezik meg a UFC-ben Yoel Romero és Uriah Hall középsúlyú mérkőzését.

Romero még márciusban bunyózott Israel Adesanya ellen, és nem pihent sokat, bevállalt egy mérkőzést Uriah ellen, egy időre tehát abbahagyja a bajnoki cím hajkurászását (megjegyeznénk, Yoel az egyik legjobb bunyós, aki még sosem nyert UFC bajnoki övet, szóval eléggé megérdemelné már).

Hall 2019. szeptemberében bunyózott legutoljára, és megosztott pontozással győzte le Antônio Carlos Júnior-t, ez volt a második győzelme egyhuzamban. Másjuban volt egy bejelentett meccse Jacaré ellen, a brazil azonban pozitív koronavírus tesztet produkált, ezért a bunyó nem jöhetett létre.

Ugyanezen az augusztus 22-i gálán rendezik meg a Frankie Edgar vs. Pedro Munhoz meccset is, amit korábban szintén le kellett már mondani. Ez lesz a főmeccs, ami elég furcsa, érzésünk szerint fordítva kéne lennie.

Remélhetőleg ezúttal nem jön közbe semmi, és a sors nem köp bele a UFC levesébe.

Kik nyernek?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá