B.J. Penn-t megint szexuális erőszakkal vádolják, de úgy néz ki, nem marad el a meccse
MMA

B.J. Penn-t megint szexuális erőszakkal vádolják, de úgy néz ki, nem marad el a meccse


Nem is olyan régi a hír, mely szerint B.J. Penn felesége, Shelean Uaiwa azzal vádolja a legendás bunyóst, hogy éveken át fizikailag bántalmazta, szavakkal fenyegette, és szexuálisan is erőszakoskodott vele, ezért távoltartást kért, amit meg is kapott.

Ennek ellenére a cikk írásának pillanatában úgy néz ki, Penn bunyózhat Clay Guidával a UFC 237-en, május 11-én.

Penn weboldalán közlemény jelent meg az ügy kapcsán, amiben természetesen tagadnak minden vádat, ahogy az ilyenkor lenni szokott általában.

A UFC elnöke, Dana White szerint a bunyó élesben van, bár sokan örülnének neki, ha Penn ezektől függetlenül sem harcolhatna tovább, hiszen legutóbbi 10 meccséből mindössze 1-et tudott megnyerni. Ez a mérleg akárhogy is nézzük, Bob Sapp mérlegét idézi, ami nagyon nem méltó egy olyan legendás bunyóshoz, aki bekerült már a 100 Greatest Fighters in History, vagyis a "Történelem 100 Legnagyszerűbb Harcosa" válogatásba. 

Fura a dolog, mert régen ha egy UFC bunyóst megvádoltak (és nem elítéltek!) hasonló szörnyűséggel, a promóció azon nyomban levette a kártyáról a delikvenst, de Dana azt mondta, a UFC közelebbről is megvizsgálja Penn ügyét, tehát bolond az, aki készpénznek veszi a május 11-ig harcot.


Szólj hozzá