Arman Tsarukyan lefojtott egy aligátort egy floridai horgásztúrán

Arman Tsarukyan lefojtott egy aligátort egy floridai horgásztúrán


Islam Makhahcev elsőszámú bajnoki kihívója állatokon is tesztelte BJJ tudását.

A négy mérkőzéses nyerő szériában lévő örmény fighter Floridában él, és élete nem csak az edzés körül forog, szeret túrázni a szabadban.

Az egyik kalandja elég erősre sikeredett a floridai Everglades Nemzeti Parkban. Állítólag lefojtott egy aligátort, ami megközelítette a csónakját horgászás közben.
“Lefojtottam. Megfogtam, kihúztam a folyóból, lefojtottam egy hátsó fojtással back mountból, aztán felvettem a hátamra. Van engedélyem az alligátorok megölésére. Olyan 20-30 kiló körül lehetett ez a példány. Hús nélkül fogtam el. Az aligátorokért nem kár. Embereket esznek"

– mesélte Arman a The MMA Hourban.

Ariel Helwani, a műsorvezető megkérdezte, mit tervez az elejtett állattal, erre ő azt válaszolta, hogy csizmát fog csinálni belőle, és abban megy be majd a ketrecbe az Islam Makhachev elleni címmeccsen.

Videó nincs az incidensről, de egy fotó van. 


View this post on Instagram 

A post shared by Arman Tsarukyan (@arm_011)

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá