Arman Tsarukyan KO-zta Beneil Dariush-t és kihívta Islam Makhachevet!
MMA

Arman Tsarukyan KO-zta Beneil Dariush-t és kihívta Islam Makhachevet!


Beneil Dariush az austini UFC-gála előtt úgy gondolta, Arman Tsarukyan nem egy nagynevű ellenfél, így a mérkőzéssel csak veszíthet, tehát akkor se nyer nagyot, ha győz.

Hát így meg pláne, ha veszít.

Beneil Dariush – vissza a tervezőasztalhoz


És ez is történt hajnalban. A sokak által erősen túlhypeolt – "jobban megérdemel egy címmeccset, mint Oliveira" - mondták sokan, amivel mi elég hevesen vitába szálltunk anno, úgy tűnik, teljesen jogosan – fighter csalódást keltő teljesítményt nyújtott, egy perc alatt kikapott Tsarukyantól, ez volt a második veresége zsinórban, miután kikapott Oliveirától.

Arman egy térdessel talált be az iráni-amerikainak, amit egy jobbos követett. Beneil a földre zuhant. Tsarukyan nem hagyta, hogy kitisztuljon, kemény GnP-t tolt rá, amivel ki is érdemelte a TKO-s győzelmet. Villámgyorsan véget ért a bunyó.Beneil rosszul tette, hogy lebecsülte Armant, aki a UFC-ben csak Islam Makhachevtől és Mateusz Gamrottól kapott ki pontozással, és a mérlege (21-3) is sokkal jobb, mint az övé (22–6–1).

A szóban forgó Islam vs. Arman mérkőzésre 2019-ben került sor, a srácok az Est legjobb mérkőzését vívták.

Tsarukyan nagyon ügyesen ki is hívta még ott, az Octagonban Islamot egy visszavágóra.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá