Ariel Helwani szerint a Chimaev vs. Edwardst tervezik Dana White-ék a UFC 300-ra
MMA

Ariel Helwani szerint a Chimaev vs. Edwardst tervezik Dana White-ék a UFC 300-ra


Igen, tudjuk, lejárt lemez már, de a UFC 300-nak MÉG MINDIG nincs főmeccse, pedig már illene bejelenteni, hogy tudjuk, mégis mire készüljünk.

Conor McGregor egész biztosan nem fog mérkőzni az április 13-i gálán, és Jon Jones sem valószínű, hogy ott tér vissza, tehát a UFC keze kissé meg van kötve, a két legnagyobb sztár kiesett.

Ariel Helwani, a The MMA Hour műsorvezetője azt mondta tegnap, hogy ő már sejti, mi lesz Dana White-ék nagy dobása: egy Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev váltósúlyú címmérkőzés.


Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev váltósúlyú címmérkőzés a UFC 300-zon?


Ariel azt mondta a videóban, SZERINTE erre a meccsre számíthatunk a jubileumi UFC 300-zon, már csak azért is, mert ez megindokolná azt, hogy miért késik ennyit a nagy bejelentés, hiszen Chimaevnek állítólag nehézséget okoz az, hogy beutazzon az Egyesült Államokba.

Ha végül győznének a VISA problémák és a UFC-nek, valamint nekünk, rajongóknak is le kéne mondanunk a párosításról, akkor Helwaninak van még ötlete arra, hogy mi jöhet azon kívül.
„Ha ez mégsem jönne össze, szerintem a Khamzat vs. DDP lenne a második választás, de úgy gondolom, az Edwards vs. Khamzat az esélyesebb. Szerintem a következő pár napban megkapjuk a választ a nagy kérdésre."

Érdekes jelentés ez Arieltől, hiszen Khamzat Chimaev múltkor sem tudott bemérni váltósúlyba, Edwards pedig váltósúlyú bajnok ugyebár. És a helyzet az, hogy nem Leonnak, hanem Chimaevnek vannak vízumproblémái, ezért furcsa, hogy a DDP vs. Chimaevet mondta másodiknak.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de szerintünk sokkal nagyobbat szólna ennél egy Adesanya vs. Pereira 3, a félnehézsúlyú bajnoki címért.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá