Áprilisban bunyózhat Mighty Mouse a ONE légsúlyú övéért!
MMA

Áprilisban bunyózhat Mighty Mouse a ONE légsúlyú övéért!


Attól még, hogy már nincs a UFC-ben, erősen zajlik Demetrious Johnson élete a ONE Championship-ben.

A UFC egykori légsúlyú (ez a legkisebb súlycsoport Dana White-éknál) bajnoka és P4P (Pound-for-Pound, azaz súlycsoporttól független) királya 2018-ban került új otthonába egy legendás csere során, amikor a ONE odaadta a UFC-nek Ben Askren-t "Mighty Mouse"-ért cserébe.

DJ 135 fontban nyomta le az első meccsét, ami a UFC-ben már harmatsúly, a ONE-nál viszont még légsúly, tehát mondhatjuk, hogy minden idők egyik legjobbja elég nagy kockázatot vállalt. De bejött: submission-nel vette az első akadályt, aztán megnyerte a ONE "légsúlyú" tornáját.

Ma jelentették be, hogy Demetrious következő meccse címmeccs lesz, Adriano Moraes a következő ellenfél, akivel kínában csapnak majd össze április 11-én a "légsúlyú" övért.

A brazil Moraes mérlege 18-3, 2019. januárja óta ő a bajnok, háromszor kapott ki összesen, mindháromszor megosztott pontozással (split decision), de ebből két vereséget megbosszult. Itt van róla egy kis hájlájt:Brutálisan jó bunyó lesz!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá