Anthony Pettis perelné a USADA-t
MMA

Anthony Pettis perelné a USADA-t


Anthony ‘Showtime’ Pettis be akarja perelni az Amerikai Anti Dopping Ügynökséget (USADA), mert elmondása szerint a a kis mintavételező üvegcse, amibe a versenyzőknek bele kell pisilniük a meccse előtt és után is, elvágta a kezét. Mi több, azt állítja, befolyásolta a teljesítményét Nate Diaz ellen.

Pettis nem tűnik olyan embernek, aki kifogások mögé bújik, már csak abból ítélve, ahogy a vereségeit viselte karrierje során, de őszintén szólva én nem látom a lelki szemeim előtt, hogyan történhetett ez az eset. Hogy könnyebb legyen nektek, alább mellékelünk egy képet az üvegcséről:Ne feledjétek, Showtime a hétvégi kártyán is küzdeni fog, Diego Ferreira próbálja majd meg elválasztani fejét a testétől.

Bármi is a meccs végeredménye, ha Pettis neve ott szerepel, garantáltan nem lesz unalmas. Ferreira-nak nem lesz egyszerű dolga, mindenképpen ez karrierje legnagyobb kihívása, ha nem számoljuk Dustin Poirier-t, akitől 2015-ben szenvedett el egy KO-t az első menetben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá