Anthony Pettis a bajnoki címre, Dan Hooker pedig „Showtime” skalpjára hajt
MMA

Anthony Pettis a bajnoki címre, Dan Hooker pedig „Showtime” skalpjára hajt


Dan Hooker komolyabb kihívást akar: Miután az első menetben kiütötte a BJJ világbajnok Gilbert Burns-t, az egykoron pehelysúlyban harcoló bunyós immár négyből négy meccset nyert meg könnyűsúlyban. Impozáns, főleg, ha hozzátesszük, hogy mindegyiket idő előtt zárta le.
„Megérdemlem, hogy felkerüljek a ranglistára, jobban teljesítek, mint jópár Top 15-ös srác.”

Megnőtt tehát az új-zélandi harcos étvágya, egy igazán nagy trófeára vágyik, nevezetesen Anthony Pettis-t vadászná le:
„Ez egy kihívás. Anthony Pettis egy nagyon technikás bunyós, olyan valaki, aki ellen kipróbálnám magam. Ugyanazon az estén harcoltunk, mindketten megúsztuk sérülés nélkül, készen állunk. Hamar össze tudnánk hozni, és számomra ez egy jó párosítás lenne.”

„Showtime” oldaláról nézve viszont nem olyan jó ez a párosítás: semmit nem nyerhet, de nagyon sokat veszíthet, főleg, hogy a Michael Chiesa elleni győzelme után újra a könnyűsúlyú trónt veszi célba.
„Nem azért vagyok itt, hogy Top 10-es srácokkal bunyózzak, a Top 5-ből akarok ellenfelet. Visszatértem a Top 10-be, de megint underdog voltam, a kék sarokban. Kétszeres könnyűsúlyú bajnok vagyok, vissza akarom nyerni az engem megillető tiszteletet.”

Pettis megnevezett pár embert a 155 fontos elitből, akik ellen szívesen ketrecbe lépne. Természetesen Dan Hooker neve fel sem merült…

„Szinte mindenkivel harcoltam már a divízióból. Eddie Alvarez, vagy Dustin Poirier ellen szeretnék egy visszavágót. A James Vick vs. Justin Gaethje összecsapás győztese is egy jó opció lehet.”

Úgy érzi, mindössze egyetlen látványos győzelem választja el az áhított címmecstől, mivel:
„A ranglisták szart sem érnek!”

(Igaz Dana White és Brock Lesnar?)

Szerintetek ki ellen harcoljon „Showtime” legközelebb? És Hooker?

Én megnézném őket egymás ellen. Könnyen lehet, hogy meglepetés születne.


Szólj hozzá