Anthony Joshua óriási kiütéssel megverte Kubrat Pulev-et!

Anthony Joshua óriási kiütéssel megverte Kubrat Pulev-et!


A Burning Heart-ra, Rocky zenéjére jött ki Anthony Joshua. Bármelyik bunyós jön elő ezzel a húzással, nálam mindig egy óriási nagy piros pontot, valamint és automatikus szurkolást jelent az adott bunyósnak, ennek ellenére megpróbálok elfogulatlanul közvetíteni, menetről menetre.

Az első menetben nem történt semmi különleges, a két bunyós távolról, majdhogynem egyhelyben állva indított támadásokat. Készült is pár meme a twitteren erről:A másodikban AJ volt a jobb, egy kombinációval megsorozza Pulev-et, aki védi az ütéseket, majd mosolyog egy nagyot.

A harmadik menetben Joshua szépen mozgott el a bolgár támadásai elől, és távolról betalált neki eggyel. Közelről valami ÓRIÁSI csata ekrekedett, Pulev nagyon durva felütéseket nyelt el, majdnem ki lett ütve lábon, ezek után majd NEKIÁLLT RÖHÖGVE ÜVÖLTENI, mint aki élvezi a dolgot. Amolyan Anthony Pettis-esen. WOW!!!

A bíró mentette meg a kiütéstől, számolt Pulevre, majd újraindította a bunyót. Anthony szó szerint agyonverte Pulevet, aki a földre is került. Egy újabb brutális felütés Joshuától!!!A gong után Pulev ütött egy későt, Joshua pedig bosszúból egy még későbbi ütéssel válaszolt, de nem lett belőle botrány. A kihívó valahogy túlélte a gong megszólalásáig a menetet.

Negyedik felvonás. Pulev feje kitisztult, de tisztán nem tudta nagyon eltalálni a nehézsúlyú bajnokot. A menet minden további nélkül végigmegy. Az ötödikben Pulev testütést visz be, Joshua pedig tiszta fejütéssel válaszol. A menet végén Pulev ér el több sikert, eltalálja Joshua fejét egy szép balossal.

Hatodik menet. Pulev egy balossal eltalálja Joshuát. Összeölelkeznek. Most Pulevé a szorító közepe, Joshua szorul a kötelek mellé, de szépen védekezik. Szép adok-kapok alakul ki, és van egy kis szabálytalankodás mindkét részről klincsben. Nagy mosollyal ér véget a menet. Mutatják a szünetben, hogy ott van nézőként Floyd Mayweather is.

Hetedik menet. Figyelmeztetni kell őket, hogy ne üssenek tarkóra. Pulev részben betalál egy "beugrós" jobbossal, majd bekap egy jab-et. Brutális felütések találnak be Joshuától! A bolgár meginog, de nem megy le, és ki is tisztul. Kőből faragták, az biztos. Kubrat feje hátracsuklik egy AJ ütéstől, de mintha meg sem érezte volna. Micsoda meccs!!!

Az agresszív Anthony Joshua visszatért az Andy Ruiz-os "kitérő" után. Egy kemény és tiszta ütés Pulev-től Joshua fejére a nyolcadikban, Anthony-nak hátrálnia kellett. Mindketten szépen behajolnak a másik ütése alá, frissek és villámgyorsak mindketten. Öröm nézni, de drámai dolog nem történik.

Kilencedik menet. Joshua jab-ekkel operál távolról. Többször betalál a bolgárnak. Pulev meg-megindul, AJ lefogja. Négy nagy egymásutáni, félig védett felütés Joshuától, amire Kubrat csak mosolyog. Most azonban nem. Pulev megint a földön!! Rászámolnak. Pulev megint a földön!

Anthony Joshua kiütéssel nyert!A végén AJ odamegy Flyodhoz, és Pulev-vel is szent a béke, lepacsiznak, és a két gladiátor egymás arcába ordít mosolyogva.

Pulev 2014 óta nem kapott ki senkitől, akkor is csak minden idők egyik legnagyszerűbb nehézsúlyú bokszolója, Wladimir Klitschko tudta legyőzni, előtte senki más.

Az ökölvívás nagy kihagyás után végre visszatért, jöhet a Tyson Fury vs Anthony Joshua álommeccs.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá