Anthony Johnson szerint Daniel Cormier
MMA

Anthony Johnson szerint Daniel Cormier "tudja jól, mi következik"


Egy büdös nagy KO?


Régóta rebesgették, hogy valami készül a Boca Raton-i Blackzilians háza táján, és a hónap elején az alapító tag Rashad Evans és az állóharc edző Henri Hooft bejelentette, hogy elhagyták a csapatot. Ariel Helwaninak Evans azt mondta, hogy ő, továbbá Anthony Johnson, Kamaru Usman és több más alap versenyző a Combat Club-nál edz tovább Hooft és Greg Jones vezetése alatt. Hooft aznap Instagramon megerősítette ugyanezt.

Alig egy héttel később a UFC bejelentette a Johnson-Cormier visszavágót, az április 8-i UFC 210-re. A csapat körüli változások azonban nem befolyásolják negatívan "Rumble"-t, aki így nyilatkozott:
Már mást csinálok, másra fókuszálok. Még mindig szeretem a srácokat, de nem fogok a történtek miatt keseregni, továbblépek. A címmeccsem a fontos, nem azok a dolgok, amik megosztották a csapatot.

Johnson régóta várt erre a meccsre. 2015 májusában a UFC 187-en beugrósként állt ki DC ellen, és ugyan a meccs elején leütötte Cormier-t, később az kopogtatta őt RNC-vel a harmadik menetben. A vereség lerontotta Rumble amúgy makulátlan UFC-mérlegét, és bevallása szerint utána annyira csalódott volt, hogy csak fél évvel később volt képes először visszanézni a mérkőzést. Megnézte, hol hibázott, és úgy látta, ugyan voltak súlyos hiányosságok, de egy sem olyan, amit ne tudott volna helyrehozni.
Senki sem szereti visszanézni, ahogy veszít. Rossz érzés volt, mert nem a legjobb formámat hoztam. Ez zavart a legjobban. Legközelebb minden más lesz.

Edzésében a legfőbb változást a grappligedző, Neil Melanson behozatala jelentette. "Rumble" azóta meggyőző kiütéses győzelmeket aratott Jimi Manuwa, Ryan Bader és Glover Teixeira ellen, és szinte megállíthatatlannak tűnik a ketrecben. Várakozásai szerint csúcsformája kitart a UFC 210-ig, ahol Melanson és Hooft is a sarkában lesz.
Rashad-dal fogok edzeni a Combat Club-ban. A Blackzilians a múlté, de én belül még mindig Blackzilian vagyok. Segítettem elindítani a csapatot, sok mindenen mentünk keresztül és még mindig szeretem a srácokat. Csak nem tartott örökké, ahogy semmi sem tart örökké. Hálás vagyok azért a kis időért, amit együtt töltöttünk.

Johnson és Cormier eredetileg decemberben találkoztak volna, de DC lesérült edzés közben. "Rumble" azóta nem vállalt meccset, inkább várt Cormier-re, és azt mondja, nem bánta meg a döntést. Az újbóli médiaturnéról így vélekedett.
Már annyiszor csináltuk, hogy már szinte természetes. DC és én profik vagyunk, tiszteljük egymást. Nincs értelme egymást oltogatni és hülyét csinálni magunkból. Megvan a tisztelet, de április 8-án valakinek szét lesz rúgva a segge.

Ugyan készül némi szájkaratéra Cormier részéről, de nem aggódik.
DC mondhat, amit akar. Tudja, mi következik.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá