Annyira feltüzelte MVP-t legutóbbi győzelme, hogy bokszolni szeretne
MMA

Annyira feltüzelte MVP-t legutóbbi győzelme, hogy bokszolni szeretne


Bár nem biztos, hogy a "feltüzelte" a legjobb kifejezés ide.

Michael "MVP" Page 16 hónap után a múlt hétvégi Bellator 200-on visszatért, és hozta azt, amit hozni szokott. A hihetetlenül pofátlan és kiszámíthatatlan, részeges karatemesteres és nem utolsósorban elég hatékony küzdőstílust.

Kihívója még arcoskodott a mérlegelésen, aztán amikor a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen ellene bunyózni, a második menetben a mérkőzésvezetőtől kérte, hogy engedjék ki a ketrecből, mielőtt még eszméletlenre veri őt Page. Ilyen még nem volt MVP karrierjében, és jót is tett az önbizalmának.
“Soha nem éreztem magam ilyen jól, mint ezen a meccsen." – mondta nemrég a veretlen fighter az MMA Hour-ban. "Egyetlen meccs előtt sem szomjaztam annyira a győzelemre, mint a mostani előtt. Hihetetlenül jól éreztem magam, olyan voltam, mint egy megszállott.

És nem, nem igaz, hogy az ellenfél, Dave Rickels egy élő bokszzsák, ahogy azt valaki megjegyezte a Facebookon. 19-4-es mérleggel jött Page ellen, és csak olyanoktól kapott ki, akik később bajnokok, vagy bajnoki kihívók lettek.
"Kick-boxban sokan már a nevemtől megijedtek, és ezért már a meccs előtt legyőztem őket. MMA-ban nagyon ritka az ilyen. Szóval mindenki kemény legény, aki MMA-zik, a Rickels kaliberű harcosok pedig... álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a meccs végén. Megnéztem a meccset vagy 10-szer, még mindig zsibogok, hihetetlen éjszaka volt. Senki sem tud úgy harcolni a világon, ahogy én, azt tekintve, hogy milyen szögekből vagyok képes találni, milyen gyors vagyok és milyen pontos, szórakoztató."

MVP szeretne mielőbb visszatérni a ketrecbe, hogy elszórakoztasson minket, de úgy döntött, előtte bokszolni szeretne egyet. Ugyanis profi bokszoló is egyben, méghozzá a David Haye-féle Hayemaker Ringstar Promotions-nál:Bár még csak egy bokszmeccse volt, azt TKO-val megnyerte.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá