Andy Ruiz Jr. ismét nagyot fordítva nyert

Andy Ruiz Jr. ismét nagyot fordítva nyert


A hajnalban bokszolt Andy Ruiz Jr., a korábbi nehézsúlyú világbajnok.

Ellenfele a nem túl jó mérlegű, kiöregedő félben lévő Chris Arreola volt. Ruiz rettentő sok súlyt adott le a mérkőzés előtt, ráadásul egy edzőváltáson is túlesett, szóval kíváncsian vártuk, hogyan teljesít majd.

De még mielőtt belemennénk... A csarnok hosszú idő után újra megtelt nézőkkel, ennek örömére ismét megtapasztalhattuk, milyen a mély emberi szeretetet, elfogadás, tisztelet és barátság: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TBSM (@thebestsportsmoments) által megosztott bejegyzés


De térjünk rá a meccsre. A második menetben Ruizt leütötte Arreola egy halántékra mért ütésselUgyanezen a helyen landoló ütéssel küldte a padlóra Joshuát Ruiz 2019-ben:A leütés nagyobb gondot nem okozott Ruiznak, gyorsan felállt belőle, majd végigbokszolta a hátralévő meneteket, pontozással nyerve meg a találkozót. Ruiz ezzel kiérdemelt egy újabb címmeccset, a veretlen Trevor Bryan (21-0) várja őt a trónon.

A mostani meccset teljes egészében erre a linkre kattintva nézheted meg.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá